rolam

Povázsai László vagyok. Távközlési berendezések szakértője, harcművész, fitnesz edző, blogger, apa, társ, barát és azt hiszem örök gyerek. Egész életemre jellemző az útkeresés a felfedezés és az a késztetés, hogy ezt megosszam másokkal. Számos megpróbáltatáson mentem keresztül, mire rájöttem, hogy ki is vagyok valójában, megtanultam elfogadni magamat és ezen keresztül másokat is. Szerencsés embernek tartom magamat, mert az élet olyan társakat, barátokat, kollégákat adott mellém, akik támogatnak abban, amit csinálok így képes vagyok ezt a számos dolgot amivel foglalkozom összeegyeztetni és sikerre vinni.

Fontos számomra az önismeret, az őszinteség, a tiszta emberi kapcsolatok és a harmonikus életvitel és szeretnék neked is segíteni abban, hogy megtaláld ezeket az értékeket a saját életedben.

A True Style ötlete fokozatosan alakult ki bennem, ahogy egyre inkább érett bennem a gondolat, hogy saját dojot nyitok. Ahogy elkezdtük a műsort készíteni a barátaimmal, rájöttem, hogy nyitott szemmel kell járni a világban ahhoz, hogy megtaláljuk az igazi értékeket, mert a mai társadalom érdek alapú berendezkedése hamis értékekre építkezik. Szeretnék minél több igaz embert és igaz dolgot megismerni az életemben és ezt az élményt megosztani másokkal.

Köszönettel tartozom a családomnak, a kedvesemnek, a kislányomnak, a barátaimnak, mestereimnek és minden ismerősömnek, aki türelemmel volt hozzám és bátorított abban amit csinálok. Nélkülük nem lehetnék az aki ma vagyok!

 

Reggeli aikidó edzések

Hétfő, Szerda, Péntek reggel 7:00 – 8:30-ig

Árak:

Havi bérlet (naptári hónapra érvényes): 8.000Ft

Az első alkalom ingyenes!

 

Kapcsolódó írások