egyeb
A versenyszférában eltöltött hosszú évek alatt számos rossz szokást alakítottam ki és az életmódom közel sem volt ideálisnak mondható. A sok éjszakázás, kicsapongó életmód meghozta a gyümölcsét: annak rendje/módja szerint elhíztam, nem beszélve a személyiségemen bekövetkezett változásokon. Hiába áltattam magamat, hogy aikidózom, edzőtáborokba járok, a problémák egyre nagyobbak lettek, míg végül, 2011-ben elváltam. Ez elég lökést adott ahhoz, hogy nekiálljak megreformálni az életemet és végül fitnesz edzővé váljak.

Pályafutásom

2005 - 2009 Valami hiányzik...
Hiába aikidóztam, valami hiányzott még mellőle. Valami egyszerű, kellemes mozgás amitől kellemesen elfáradok. Úgy döntöttem, hogy nyeregbe pattanok és elkezdtem bringával járni munkába, később pedig kirándulni is. Ez kellőképpen kötötté tette az amúgy sem túl laza izmaimat.
2011. Be kell ismerjem, hogy elhíztam
2011-ben elértem a bűvös 105kg-os testsúlyt, aminek hatására még ugyanebben az évben elkezdtem aktívan futni, mellőzve minden szakmaiságot. Le szerettem volna fogyni, de nem tudtam, hogy mit tegyek. A legnagyobb hiba az volt, hogy nem fordultam szakemberhez.
2012. Túlhajtom magamat
2012-ben már 92kg voltam, de a sok futás és a bemelegítés/nyújtás hiánya már fájdalmakat okozott. Elkezdtem jógázni. Először hatha majd vinyasa flow jógát űztem. Hiába futottam rengeteget (hetente 3x 11km), hiába jógáztam 27 fokos teremben – és ezek mellett folytattam az aikidó edzéseket – valahogy csak nem tudtam többet fogyni. Ekkor láttam be, hogy segítségre szorulok. Még ugyanebben az évben elkezdtem kineziológushoz járni ahol rájöttem, hogy a fogyáshoz lelkileg is rendbe kell jönni. A terápia végén már csak 85kg voltam.
2013. Elhatározom, hogy edző leszek
2013-ban beiratkoztam a Fitness Company testépítés/fitnesz edzői tanfolyamára, amit jeles eredménnyel fejeztem be 2014-ben. Elhatároztam, hogy a harcművészet mellett szeretnék táplálkozási tanácsadással és klasszikus fitnesz edzésekkel is foglalkozni.

Kapcsolódó oldalak:


« Harcművészet

Reggeli aikidó edzések

Hétfő, Szerda, Péntek reggel 7:00 – 8:30-ig

Árak:

Havi bérlet (naptári hónapra érvényes): 8.000Ft

Az első alkalom ingyenes!